Lavendelvej 1 - DK-8400 Ebeltoft
+45 7020 0720

Erhverv

Færdige og specialfremstillede reb og tovværk

Mangler du reb eller tovværk til din virksomhed? Vi har et kæmpe udvalg af færdige tovværk og liner til alle former for erhverv – industri, håndværk, fiskeri, landbrug, skovbrug, hospitalsvæsen, millitær brug og mange flere. Vi specialfremstiller og designer tovværk, reb og liner til alle formål og i præcis den længde, diameter, brudstyrke og materiale, du har brug for til din opgave.

Specialist i syntetisk tovværk – også certificeret tovværk

Vi er specialister i tovværk i alle syntetiske fibre. Både de traditionelle fibre som polyamid, polypropylen og nylon og de nye superfibre som Dyneema.

Vi leverer det reb og tovværk, du har brug for og sørger selvfølgelig for de respektive certifikater til den opgave, du skal bruge linerne til. Om du skal bruge tovværk og løfteslynger til kraner, seler til løft, træktove eller fortøjningstrosser.

Gjorder / vævet bånd / webbing til alle formål

Vi leverer liner og gjorder (flade vævede bånd) til løftestropper og løfteslynger til kraner og som seler og bælter til hospitalsudstyr, skovbrug og robotter, som vi udvikler og certificerer efter jeres krav.

Spændvidden i selerne er enorm. De vævede bånd udføres med webbing, og metoden benyttes til alt fra keyhangers til løftestropper til industrien. Hos Nordic Rope leverer vi de vævede bånd i størrelser mellem 10 og 150 mm. og med forskellig brudstyrke.

Skal brudstyrken være helt i top, benytter vi Dyneema fibre, som har en styrke, der svarer til en stålwire. Vi sørger for, at dine gjorder leveres med de certifikater, der er påkrævet til netop din opgave.

Gjorderne består af High Tenacity fiber og er UV-behandlet. Du kan få gjorder i både flad og rørformet webbing, så de passer til opgavens art.

Læs mere om de forskellige fibres egenskaber her.

Ring til Gert Ottesen på 7020 0720 og få en snak om mulighederne med specialfremstillede gjorder eller bånd.

Tovværk er konstrueret på forskellige mange måder.

Flettet uden yderfletning:

Flettede liner forstrækkes og varmebehandles, hvorefter de påføres coating, der samler og beskytter fiberen.

Med yderfletning:

En dobbelt konstruktion med en kerne og en yderfletning som en kappe uden om. Der er mange kombinationsmuligheder både for kernen og yderfletningen. Kernen kan bestå af parallelle eller flettede fibre (8-, 12- eller 16-flettet) og yderfletningen kan være 12-, 16-, 24-, 32- eller 48-flettet.

Hvilken type fiber skal du bruge til dit behov?