Scroll Top

Skovbrug og landbrug

Tovværk, faldliner og sikkerhedsliner til skovbrug og landbrug

Vi ved præcist, hvilke typer reb og tovværk, du har brug for til skovbrug og landbrug. Vi beregner og skræddersyr sikkerhedsliner, faldliner og andet tovværk til netop dit behov – eller finder de færdige tovværk, du har brug for. Vi skaffer alt tovværk til træfældning, bugsering, udmugningsliner, slynger, faldsikring og taljer.

Skal du bruge et allround reb til skovbrug eller landbrug, anbefaler vi D-Pro XTR, som er en 100 % coated Dyneema-løsning med 1 % forlængelse ved 30 % belastning af brudstyrken. Rebet fås i en diameter fra 8 mm til 24 mm.  og i 100 meter spoler.

Faldsikring og sikkerhedsliner til skovbrug

Liros har udviklet en lang række liner specifikt til skovbrug. Sikkerhedsliner, faldliner, nedfiringsliner, kasteliner og prusiksnor – og den ekstremt stærke line Liros D-Steel, som kan erstatte stålwire i diverse maskiner og tekniske installationer.

Linerne til skovbrug er UV-resistente, de har en høj brudstyrke og er lette at håndtere, så de er nemme at arbejde med og nemme at forbinde med hinanden på stedet. Mange af linerne til brug i skoven er DIN EN 1891 certificerede.

Sikkerhedslinen Liros Safe Vision er blød og fleksibel, så den giver optimal arbejdsfrihed. Den er nem at håndtere og vejer ikke ret meget. Samtidig er den slidstærk, og der er ingen forskydning mellem kerne og yderfletning. Sikkerhedslinen er DIN EN 1891 certificeret.

Bestil dit reb eller tovværk nu.
Ring på 40 53 60 53

Udmugningsliner og andrer liner til landbruget

Dyneema liner til udmugningsanlæg i stedet for stålwire. Udmugningslinerne benyttes fx til en Typhoon skraber til stalde som en enkel og effektiv løsning til rengøring af opslæmningsudløb.

Dyneema linen til udmugning er et stærkt reb på 10 eller 12 mm og med en brudstyrke på 17 ton.

Gjorder til seler og løftestropper

Vi udvikler og certificerer gjorder (flade vævede bånd) efter dine krav til løftestropper og seler og bælter til skovbrug og robotter.

De vævede bånd udføres med webbing og leveres i størrelser mellem 10 og 150 mm. med forskellig brudstyrke. Den ultimative brudstyrke opnår vi med Dyneema fibre, som har en styrke, der svarer til en stålwire. Vi sørger for, at dine gjorder leveres med de certifikater, der er påkrævet til netop din opgave. Gjorderne består af High Tenacity fiber og er UV-behandlet. Du kan få gjorder i både flad og rørformet webbing.

Derfor skal du vælge en Dyneema line i stedet for stålwire

Dyneema er typisk dyrere end stålwire, men merprisen tjenes normalt hurtigt hjem i form af højere produktivitet eller lavere ressourcebrug ved løsning af samme opgave.

Ved at erstatte stålwire med et Dyneema-baseret kabel får du en lang række fordele:

  • Samme brudstyrke ved lavere vægt
  • Lavere ressourceforbrug eller højere ydelse
  • En løsning der kan flyde og holde vandet ude
  • Et kabel, der er beskyttet mod UV-stråler, kemikalier og rust
  • Længere antal meter og højere brudkilometer

Juletræssnor – specialfremstillet

Juletræssnoren er til dig med skovbrug. Vi har deltaget i udviklingen af en juletræssnor til paller – en specialfremstillet line, som letter monteringsarbejdet og giver besparelser. Juletræssnoren er en afløser til en 3-slået line, som branchen har benyttet i en del år. En vigtig del af snorens særlige konstruktion er, at den er fremstillet med fibrillierede garner, som gør den meget knudefast.

Vi fremstiller juletræssnoren efter bestilling. Skal du bruge snoren først på efteråret, skal du bestille den inden 1. februar. Minimum ordre er 10.000 stk. pr levering.

Snoren leveres som 6mm X-flettet P.P.-Film. Længden er 3,2 meter, den er UV-stabiliseret og nakke/nakke, varmekappet i hver ende, og med et håndknyttet øje i den ene ende.  Snorene bundtes og pakkes, så de klar til brug ved ankomsten.

Ring til Gert Ottesen på 7020 0720 og få en snak om mulighederne med specialfremstillede gjorder eller bånd.

Vi beregner hvilke dimensioner og styrker, du har brug for til din opgave

Tag fat i os for en snak. Vores tekniske afdeling hjælper med at beregne dine behov i forhold til dimension, længde m.m. Tag fat i Gert Ottesen på 40 53 60 53 eller info@nordicrope.com