Scroll Top

Om Nordic Rope

Om Nordic Rope

Vi har alt i reb, tovværk og fiberliner i alle farver, former og materialer – Dyneema liner og tovværk fra Liros og Gleistein. Har du brug for snor, wire, sisal reb, nylonsnor, faldliner og løftegrej eller hvad du nu kalder det – så er du kommet til det rette sted!

Vi designer og specialudvikler tovværk til særlige formål indenfor tung industri, marine, offshore og vindmøller, militæret, skovbrug, landbrug og alle andre erhverv.

Produktudvikling er vigtig for os og for dig som kunde, derfor er vi hele tiden i gang med at videreudvikle vores produktportefølje. Vi udvikler nye materialer og nye kombinationer, som gør at vi hele tiden kan tilbyde vores kunder stærkere og mere holdbare løsninger – indenfor både tung og let industri, andre erhverv samt sejlads og fritid.

30 års erfaring og teknologividen betyder noget

Gennem 30 år med reb og tovværk har vi fået et solidt branchekendskab og en stor viden om den nyeste teknologi, der skal til for at udvikle effektive løsninger, også på de helt særlige udfordringer. Vores viden om fibermaterialer, produktionsmetoder og tovværksmaskiner gør, at vi kan designe og udvikle den optimale løsning, hver gang.

Vi udvikler branchespecifikke løsninger – med fuld dokumentation

Vi udvikler selv tekniske liner fra 0,06 mm op til 300 mm i diameter. Sammen med de førende producenter indenfor tovværk og liner, LIROS og Gleistein udvikler vi nye liner – og sælger færdige liner og tovværk fra deres kataloger. Selvfølgelig altid med vores ekspertise som backup for de løsninger, vi anbefaler.

Vi er altid klar til en snak om dine ønsker og arbejder hårdt for at designe løsninger, der matcher dine behov. Arbejdsgangene er hurtige og kommandovejen kort, så du er sikker på hurtig reaktion og behandling af din ordre eller forespørgsel.

Sammen med din bestilling får du fuld dokumentation i form af certifikat på produktet. Vi tilbyder også at certificere andre løsninger, så du altid har fuld dokumentation for det produkt, du køber hos os.

En international industriel partner – med løsninger til selv de skrappeste krav

Vi er en industriel partner, som er anerkendt af den tunge industri nationalt og internationalt til at løse opgaver inden for den tunge industri. Vi er en seriøs samarbejdspartner, der kan levere løsninger ved selv de skrappeste krav. Det gælder både, når styrken skal være høj, og kravene til de øvrige tekniske specifikationer også er høje. Din garanti for, at vores produkter lever op til de høje krav er, at vi leverer fx løftestropper i Dyneema-fiber med CE-certificering og labelmærkning.

Det er typisk Dyneema fibre, vi anvender i vores løsninger, fordi vi kan skabe forholdsvis lette liner og kabler med en enorm styrke og løftegrej, som er nemt at håndtere.

Bag Nordic Rope står Gert Ottesen, som har været i branchen i over 30 år. Med ham i spidsen er du sikret stor ekspertise inden for feltet og en hurtig tilbagemelding på din henvendelse.

Kontakt Gert på 7020 0720 og mail info@nordicrope.com