Scroll Top

Sport og fritid

Tovværk og liner til sport og fritid

Mangler du liner og tovværk til din sport og outdoor-aktiviteter eller andre fritidsinteresser?

Vi har et kæmpestort udvalg af færdigfremstillede reb til klatring, outdoor, kitesurfing, off road og til teater- og scenekunst.  Vi er agent for den tyske topproducent LIROS, som fremstiller tovværk og liner i den allerbedste kvalitet til alle formål. Vi specialfremstiller også selv tovværk og liner, så de matcher din opgave perfekt.

Hvad skal du overveje, når du køber tovværk og liner til sport og fritidsinteresser?

Når du køber tovværk til outdoor-aktiviteter af forskellig slags, skal du overveje, hvilken kvalitet, slidstyrke og brudstyrke, du har brug for. Det handler om selve aktiviteten, men også om dit ambitionsniveau – er du begynder og skal prøve en ny interesse af, eller er du erfaren udøver? Jo bedre du bliver til din sport, jo højere krav stiller du sikkert også til dit udstyr.

Bestil dit reb eller tovværk nu.
Ring på 40 53 60 53

Hvilke typer tovværk og liner skal du vælge?

Et tov er bestemt ikke bare et tov. Du skal se på den funktion, du skal bruge tovet til og vælge tovværk, der er fremstillet til det. Så får du den kvalitet og sikkerhed, som kan være prikken over i-et for din sportspræstation.

Vi fremstiller tovværk i syntetiske fibre som polyester, polyamid og polypropylen. Det er klassiske materiale til tovværk og liner, som stadig er effektive. Der er også kommet nye højt modificerede fibre på markedet, som kaldes superfibre og har en ekstremt høj styrke og fantastiske egenskaber.

Har du spørgsmål til valg af tovværk til din båd?

Vi rådgiver og vejleder om det bedste valg til netop din sport og ambitionsniveau. Tag fat i Gert Ottesen nu på 40 53 60 53 eller info@nordicrope.com.

Nordic Rope har alt i tovværk. Dyneema, Liros, Gleistein.
Hvilken type fiber skal du bruge til dit behov?