Scroll Top

Kitesurfing

Liner til kitesurfing og paragliding

Søger du liner til kitesurfing? Vi har et stort udvalg af kiteliner til Tube og Bridle kites. De fleste kites er 4-linere – to styreliner (bagliner) og to frontliner, som gør, at kiten kan vippe og ændre hældning i forhold til vinden. Du kan også få 5-linere.

Vores liner til kitesurfing er fremstillet specifikt efter de krav, der er til kitesurfing og er derfor med til at sikre din succes, når du surfer på bølgerne.

Vi har kun de allerbedste liner fra Liros, som har udviklet alle typer liner til kitesurfing med reduceret stræk, stor slidstyrke og lavt creep (hvor meget de udvider sig ved træk).

Paragliding only with Dyneema:

Bestil dit reb eller tovværk nu.
Ring på 40 53 60 53

DePower liner, flyveliner og sikkerhedsliner

Liros DC-serie er en serie af meget holdbare bridle og flyveliner til bløde kites, som kombinerer performance med meget lavt stræk. Linerne er konstrueret med 100 % Dyneema og Liros unikke LIROS-HEAT-STRETCH-SYSTEM, som gør, at de har et ekstremt lille stræk, ekstra høj slidstyrke, er nemme at splejse og flyder i vandet.

Du kan købe bridle liner og flyveliner i længder på 100 eller 1000 meter.

Vi har covers til dine Dyneema liner, så de holder endnu længere.

DePower liner

Vores DePower liner har det laveste stræk på markedet – de giver sig nærmest ikke ved træk. Som de øvrige liner består de af en kerne med 100 % Dyneema og Liros Arc Coating, som giver forhøjet holdbarhed. Linen flyder og fås i 100 meters længde.

Leader liner / extension liner

Liros har udviklet den perfekte forlængerline med meget lavt stræk. Kernen er 100 % Dyneema fiber med en stabil polyester strømpe uden på. Kombinationen af Dyneema kernen, der ikke giver sig og polyesteren, som ikke knækker, medfører god præcisionskontrol over barren.

Forlængerliner findes i længder på 100 eller 250 meter.

Kitesurfing og paragliding liner med ekstrem slidstyrke

Vores kitesurfing liner er lavet med 100 % Dyneema fiber med ARC coatings, som forbedrer slidstyrke med op til 75 % på DePower liner – næsten dobbelt så meget som DePower liner fra konkurrerende producenter.

Masser af liner til kitesurfing og paragliding

Find den line der matcher dine behov her – download katalog fra Liros.

Liner til kitesurfing og paragliding fra Liros.