Scroll Top

Off road

Off road liner til bugsering og træk

Dyrker du motorsport og i særdeleshed rally eller offroad gælder det ikke kun om at køre hurtigt men også om at kunne løse de stillede opgaver undervejs, at kunne køre i utilgængeligt terræn, finde vej og forudse både vejen og vejret. Off road foregår på strabadserende ruter og i alt slags vejr i firehjulstrækkere og SUV’er. Måske kommer du ud for sne og is eller masser af mudder og vand. Der er stor risiko for at køre fast eller køre af vejen.

Derfor har du brug for noget seriøst udstyr og nogle meget stærke liner og reb. De skal både kunne trække firehjulstrækkeren fri og bugsere den over større afstande.

LIROS Offroad Winch XTR

Liner til bugsering af firehjulstrækkere

Linerne skal være designet til at modstå et ekstremt højt træk under bugsering, fx i sand. Med LIROS Offroad Towing Rope kan du trække en strandet SUV’er ud af selv de hårdeste situationer. Rebet er ekstremt nemt at håndtere, og det har op til 30 % stræk ved stødbelastning. Trækrebet har øjne i begge ender med en beskyttelsesmuffe af slidbestandig polyester.

Bestil dit reb eller tovværk nu.
Ring på 40 53 60 53

Let tovværk til rally – Dyneema fiberliner der erstatter ståltov

Vores trækreb er udviklet i samarbejde med de bedste hold i international ørken-rally og testet med flere anerkendte rallyhold. Vægten er vigtig ved rally, og det har vi gjort noget ved. Gennem brug af den højtknologiske super fiber Dyneema er det lykkedes at udvikle trækreb, som er lige så stærke som ståltov og stålfittings, men som kun vejer en brøkdel.

Det er fx LIROS XTR bugseringstov, som er ren råstyrke i 100 % tekstil. Tovets lave vægt gør det nemt at håndtere og med de to integrerede LIROS Soft Shackles forbinder du hurtigt rebet til bilen. Du undgår ridser i lakken og skader på bilen, fordi bugseringstovet er opbygget af 100 % tesktilfibre uden metalkomponenter.

Dynema liner til off road

  • Fleksible og letvægt med maksimal brudbelastning
  • To integrerede LIROS Soft Shackles
  • Højteknologisk Dyneema® fiber
  • Lav støj og nem håndtering
  • Minimerer risikoen for skader fordi det er opbygget af 100 % tekstilfibrer
  • Ingen metalkomponenter – du ridser ikke lakken på bilen

Klik her og bestil et datablad med tekniske specifikationer på dit konkrete produktønske. Find dit produkt i kataloget og bestil et datablad her eller ring og få en snak om dine ønsker på telefon 7020 0720.