Scroll Top

Teater og scene

Rigging og tovværk til scene og teater

Mangler du rigging til teater og sceneopsætning? Skal du sætte en truss eller en mobilscene op? Eller hænge lys- og lydudstyr op på en permanent scene?

Uanset hvilken form for scene- eller teaterrigging, du har brug for, skal der bruges meget tovværk og reb til at sætte en scene op, og du skal være helt sikker på, at det overholder alle certificeringer. Det gør vores tovværk selvfølgelig. Samtidig er tovværket fra Liros udviklet med Dyneema fiber, som gør, at det ikke vejer ret meget uden at gå på kompromis med løfteevnen.

Bestil dit reb eller tovværk nu.
Ring på 40 53 60 53

Rigging og tovværk med en løfteevne på op til 50 ton

Vi har rigging til teater og scene i den allerbedste kvalitet. Du får tovværk og rigging med Dyneema fibre, der gør, at tovværket er ekstremt let og nemt at håndtere – samtidig med, at styrken er høj. Vi har reb i mange forskellige diametre og længder – reb, der matcher netop dit behov for brudstyrke og for hvor meget det kan bære.

Vi har rigging, der kan bære op til 50 tons og en Dyneema Soft sjækel, der kan løfte 100 ton og er 10 gange lettere end stål. Den kan ikke åbnes under belastning. Håndteringen af rigging bliver betydeligt nemmere med så let et tov.

Kontakt os og få sparring på din opgave

Vi har færdige liner, men udvikler også selv liner til specifikke formål. Tag fat i os, hvis du skal have specialtilpassede løftestropper, løfteslings, tovværk eller sjækler.

Kontakt Gert Ottesen nu på 40 53 60 53 eller info@nordicrope.com

Stærke og lette tove i superfiber

Læs meget mere om de nye superfibre, som vejer op til en tiendedel af en stålwire og kan løfte det sammen. Vægtbesparelsen gør tovet meget lettere at håndtere og arbejde med.

Læs om de nye superfibre her.

Geostage – Stunt rigging til teater og scene

Hent kataloget fra Gleistein her og se det store udvalg af liner og tovværk til teater – Megatwin DynaLite og DynaOne HS

Tovværk og rigging med Dyneema fibre med en løfteevne på op til 50 ton.