Scroll Top

Tung industri

Dyneema liner – tovværk og løftegrej til tung industri

Her finder du et godt udvalg af det allerbedste tovværk, liner og trosser til den tunge industri. Vi har alt fra den tyndeste takleline i vokset polyester med en diameter på 1,5 mm. til et Dyneema Winch Rope med en diameter på 48 mm og en løfteevne på 100 tons, som erstatter stålwire og vejer 10 gange mindre.

Vi leverer præcis det tovværk, du har brug for til dine behov – tag fat i os nu, så beregner vi, hvad du skal bruge.

Dyneema liner, der erstatter stålwire

Et godt eksempel på en højteknologisk line i superfiber til industrien er DynaOne HS. DynaOne HS er en af de stærkeste Dyneema liner på markedet lige nu og ISO 10325 certificeret. Linen er 12-flettet, fremstillet af Dyneema fiber med Heat-set, der øger styrken og minimerer dimension og forlængelse. Linen er behandlet med Geothane coating for at beskytte mod slitage og er UV-resistent. En vægtfylde på 0,96 gør, at linen flyder i vand, og den vejer som minimum 10 gange mindre end en tilsvarende længde i stålwire – og er en allround Dyneema line, som fuldstændig kan erstatte stålwire.

Bestil dit reb eller tovværk nu.
Ring på 40 53 60 53

Ekstremt stærke løftestropper og løfteslings til off shore og vindmøller

Vi producerer Dyneema liner, løftestropper og løfteslings til alle former for industri. Fortæl os hvad du har brug for, så producerer vi løftestropper i den længde og styrke og med de øjer og den coating, du ønsker. Alt vores løftegrej til industrien produceres i 100 % Dyneema fiber, der er 10 gange stærkere end stålwire.

Du får en utrolig let løftestrop/løftesling i Dyneema fiber, der er nem at håndtere med en høj brudstyrke til både lette og ekstremt tunge løft. Vores Dyneema løftestropper er GL-certificerede, så du er helt sikker på kvaliteten, og de har en høj sikkerhedsfaktor.

Liros sikkerhedsliner og faldbeskyttelsesliner til industrien

Faldbeskyttelsesliner er statiske eller semistatiske – en dobbeltflettet konstruktion som er behandlet med Liros Heat Stretch System, der reducerer glidningen mellem kerne og yderfletning.

Sikkerhedsliner fra Liros er udviklet specifikt til industrien med en dobbeltflettet konstruktion og Liros Heat-Stretch System, der sikrer at der ikke er glidning mellem kerne og yderfletning. Liros linerne er DIN EN 1891 certificeret.

Vi beregner hvilke dimensioner og styrker du har brug for

Tag fat i os for en snak. Vores tekniske afdeling hjælper med at beregne dine behov i forhold til dimension, længde m.m. Tag fat i Gert Ottesen på 40 53 60 53 eller info@nordicrope.com

Derfor er Dyneema liner og løftestropper det bedste valg til tunge løft

En Dyneema line har en ekstrem høj brudstyrke og minimal forlængelse ved belastning, samtidig vejer den ikke ret meget og er yderst holdbar.  Jo hører procentdelen af Dyneemafibre er i et reb, jo bedre og jo stærkere er rebet.

Læs mere om de nye superfibre her

Nordic Rope har alt i tovværk. Dyneema, Liros, Gleistein.
Hvilken type fiber skal du bruge til dit behov?