Scroll Top

Off shore og vindmøller

Trosser, Liros tovværk og Dyneema liner til off shore og vindmøller

Leder du efter trosser og tovværk til off shore og vindmøller, der er yderst stærke med en høj brudstyrke? Vi designer Liros tovværk til tunge løft og fortøjninger, undersøiske installationer, tøjring eller hvad du har af projekter, der kræver noget helt særligt tovværk.

Bestil dit reb eller tovværk nu.
Ring på 40 53 60 53

Vi leverer og udvikler liner, faldliner og løfteudstyr til vindmøllesektoren. Kom med dine ønsker eller beskriv din opgave, så finder vi det tovværk, der matcher. Vi har mange års erfaring med at designe og udvikle Liros tovværk og Dyneema liner til tunge løft og til brug under ekstreme vejr- og arbejdsforhold.

Sikkerhedsliner og gjorder med certifikat til vindmøller og off shore

Du kan også få gjorder (flade vævede bånd) til løftestropper, løfteslynger eller bæreseler. De flade gjorder fås fra 10 mm til 150 mm med forskellig brudstyrke.

Styrken i seler og sikkerhedsliner afhænger af fibrene og vævningen. Til de tunge opgaver, hvor brudstyrken skal være helt i top, er gjorderne fremstillet af Dyneema fibre og har en styrke, der svarer til stålwire. Båndene eller selerne leverer vi selvfølgelig med de påkrævne certifikater. Selerne består af High Tenacity fiber og er UV-behandlet. Du kan få dem i flad eller rørformet webbing afhængig af, hvad der passer til opgaven.

Hvordan beskytter du dine liner og forlænger deres levetid?

Denne video fra en af vores producenter Gleistein tester en løftesling, der har været benyttet til installation af vindmøller i syv år. Hvor stærk er linen efter at være udsat for elementernes rasen, snavs og slitage i syv år? Hvor meget er der tilbage af den oprindelige brudstyrke på 280 tons? Det kan du se i denne video:

Tovværk fra Liros og Dyneema liner med ekstrem høj brudstyrke.

Klik her og bestil et datablad med tekniske specifikationer på dit konkrete produktønske. Find dit produkt i kataloget og bestil et datablad her eller ring og få en snak om dine ønsker på telefon 7020 0720.